Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Byosis Group B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Byosis Group verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de Byosis Group website

Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Byosis Group homepage te doen.

Aansprakelijkheid

Byosis Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Byosis Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie. Byosis Group is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen. Byosis Group is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de website zijn gelinked.

Databescherming

Byosis Group respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Byosis Group gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens

Byosis Group verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Byosis Group toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Byosis Group ervan uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Byosis Group. Byosis Group verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie

In sommige gevallen zal Byosis Group gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.